top of page

51. Nothing Less-Anna Todd


Χθες διάβασα το Nothing Less της Anna Todd. Όταν το ξεκίνησα δεν ήμουν σίγουρη αν μου αρέσει. Στις πρώτες σελίδες μιλούσε ένας άντρας, ο Λάντον, για κάποια γυναίκα με την οποία είχε κοιμηθεί (πώς ήταν, τι έγινε κτλ). Ερωτικά τρίγωνα, χωρισμοί, μυστήριο παρελθόν.

Ο Λάντον, πρωταγωνιστής του βιβλίου, είναι ένας φοιτητής ο οποίος προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τη ζωή του. Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται ξαφνικά η Νόρα/Σοφία. Τι σχέση έχει όμως η Νόρα με την πρώην του Λάντον την Ντακότα;


Συνήθως δεν διαβάζω τέτοια βιβλία, δηλαδή ρομαντικά/ερωτικά. Το συγκεκριμένο το διάβασα μέσα με μία μέρα, πράγμα οξύμωρο. Καθώς το σκεφτόμουν συνειδητοποίησα ότι αυτή τη στιγμή στη ζωή μου χρειαζόμουν ένα τέτοιο βιβλίο. Ένα βιβλίο που δεν θα με κάνει να ξανασκεφτώ τι είναι αυτό που μόλις διάβασα, που θα κάνει με κάνει να περάσω χαλαρά το Σαββατοκύριακο μου.


Η Anna Todd γράφει φανταστικά. Δεν καταλάβαινα πότε τελείωνε ένα κεφάλαιο και βρισκόμουν ήδη στο επόμενο. Αν ψάχνεις βιβλία για να περάσεις αυτή την καραντίνα, τότε σίγουρα πρέπει να βάλεις αυτό στη λίστα σου.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

7/10

101 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page